۹. محافظت از قلب با چای سبز
۱۰. چای سبز کاهش دهنده تری گلیسیرید
۱۱. پیشگیری و درمان دیابت با چای سبز
چای سبز قادر است از عوارض ناشی از دیابت مانند آب مروارید و بیماری های کلیوی به طور معجزه آسایی جلوگیری کند. چای سبز با مهار کردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده که مسئول هضم نشاسته است، باعث می شود که نشاسته با سرعت آهسته تری بشکند و در نتیجه قند خون با سرعت کمی بالا برود.
۱۲. پیشگیری از سرطان به کمک چای سبز
نوشیدن چای سبز را عاملی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان می دانند، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن 100 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و 25 برابر تاثیرگذارتر از ویتامین E است. (توجه کنیم که ویتامین C و E به عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند).
۱۳. پیشگیری از بیماری های ایمنی خودکار بدن
۱۴. تاثیر چای سبز در ذخیره گلوکز
چای سبز مانع از ذخیره گلوکز در سلول‌های چربی می‌شود. به این ترتیب می‌توان از نوشیدن چای سبز، کنترل میزان مصرف کربوهیدرات‌ها (قندها) و ورزش مداوم، به عنوان مثلثی برای حفظ سلامتی و تناسب اندام‌ها نام برد.
۱۵. خواص چای سبز بر رژیم غذایی
با نوشیدن چای سبز میزان متابولیسم چربی‌ ها و هیدرات کربن افزایش می‌یابد. به این ترتیب میزان قند خون و چربی‌ ها همواره در حد متعادلی خواهد بود. تعادل این دو شاخص بدن را با ازدیاد یا کمبود چربی و هیدرات کربن روبه رو نمی‌کند.
۱۶. آرامش افراد مبتلا به آسم با مصرف چای سبز
۱۷. محافظت از گوش در برابر عفونت با چای سبز
۱۸. تاثیر چای سبز در پیشگیری از بیماری ایدز
۱۹. رقیق شدن خون
۲۰. خواص چای سبز در پارکینسون
۲۱. تسریع بهبود تب خال با چای سبز
۲۲. استرس و چای سبز
ترکیبی موسوم به «ال تیانین» موجود در چای سبز باعث آرامش میشود

پسند