برآورد‌ها نشان می‌‏دهد سهم ویندوز ایکس پی از بازار سیستم‌های عامل در ماه ژانویه افزایش یافته است. این در حالی است که مایکروسافت اعلام کرده است امسال این سیستم عامل ۱۳ ساله را بازنشست خواهد کرد.
علیرغم اینکه مایکروسافت اعلام کرده است امسال به پشتیبانی خود از ویندوز ایکس پی پایان خواهد داد، برآورد‌ها نشان می‌‏‏دهد در ماه ژانویه سهم این سیستم عامل از بازار رایانه‌های ویندوزی ۲۵. ۰ درصد افزایش یافته و به بیش از ۲۹ درصد رسیده است. این بدان معنا است که تقریباً از هر سه رایانه تحت ویندوز یکی با ویندوز ایکس پی کار می‌‏کند.
این برآورد‌ها که توسط شرکت نت مارکت شیر (Netmarketshare) انجام گرفته نشان می‌‏دهد سهم ویندوز ۱. ۸ از سهم ویندوز ویستا پیشی گرفته است. سهم این دو سیستم عامل به ترتیب ۹. ۳ درصد و ۳. ۳ درصد اعلام شده است. سهم ویندوز ۸ نیز ۶. ۶ درصد اعلام شده است. این بدان معنا است که سهم ویندوز ۸ دو برابر سهم ویندوز ۱. ۸ است که چهار ماه پیش روانه بازار شد. ویندوز ۷ نیز همچنان بیشترین سهم این بازار را به خود اختصاص داده است. سهم این نسخه از سیستم عامل محبوب مایکروسافت ۵. ۴۷ درصد برآورد شده است.
گزارش برخی منابع خبری نیز حاکی از این است که شرکت مایکروسافت قصد دارد ویندوز ۹ را سال آینده میلادی روانه بازار کند و بسیاری از ویژگی‌های رابط کاربری ویندوز ۸ را که مورد انتقاد و کاهش سهم سیستم عامل مایکروسافت در یکی دو سال گذشته شده بود، تغییر دهد.

پسند

سود شرکت فیس بوک در سال گذشته میلادی به یک میلیارد و 500 میلیون دلار افزایش یافت.
شبکه اجتماعی فیس بوک اعلام کرد که در سال گذشته میلادی سودی برابر با یک میلیارد و 500 میلیون دلار داشته است و این سود برای سه ماهه چهارم سال گذشته برابر با 523 میلیون دلار بوده است.
فیس بوک عنوان کرده است که سود این شرکت در سه ماهه پایانی سال 2012 معادل تنها 64 میلیون دلار بوده است که در سه ماهه مشابه سال 2013 رشد بسیار چشمگیری داشته است.
محبوبترین شبکه اجتماعی جهان همچنین خبر داد که درآمدهایش از محل تبلیغات در سه ماهه پایان سال 2013 معادل دو میلیارد و 340 میلیون دلار بوده است که رشد سالانه 76 درصدی نشان می‌دهد.
همچنین تبلیغات فیس بوک در موبایل 53 درصد مجموع درآمدهای تبلیغاتی این شرکت را در سه ماهه چهارم 2013 تشکیل داده است.
به گزارش سایت خبری V3، این شبکه اجتماعی عنوان کرده است که کاربران همچنان به فیس بوک علاقه‌مند هستند و در ماه دسامبر سال گذشته میلادی بیش از 757 میلیون کاربر روزانه داشته است که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن رشد 22 درصدی نشان می‌دهد.

پسند

پایان ریاست بیل گیتس بر مایکروسافت
بیل گیتس، از پایه‌گذاران و رئیس هیئت مدیره شرکت مایکروسافت، از سمت‌ خود کناره‌گیری کرده و از این پس به‌عنوان مشاور فنی به همکاری خود با این شرکت چندملیتی تولید‌کننده نرم‌افزار ادامه می‌دهد.جای گیتس را ساتیا نادلا ۴۶ ساله می‌گیرد که عملا سومین نفری‌ست که در این شرکت طی ۳۹ سال گذشته به چنین مقامی می‌رسد.مایکروسافت به وسیله بیل گیتس و استیو بالمر، دیگر مدیری که قرار است تا مرداد ماه سال آینده از سمت خود کناره‌گیری‌کند، اداره می‌شد.
ساتیا نادلر، زاده هند است و ۲۲ سال است که برای مایکروسافت کار می‌کند.طی ماه‌های گذشته قرار بود تغییراتی در مایکروسافت رخ دهد و مدیران آن در جست‌وجوی جایگزین‌هایی در سمت‌ رهبری این شرکت بزرگ بودند.کارشناسان انتخاب نادلر را در سمت رهبری، که سال‌هاست در این شرکت مشغول به کار است، «انتخابی امن» نامیده‌اند.استیو بالمر اخیرا زیر انتقادهای فراوانی قرار داشت که نرم‌افزارهای اصلی این شرکت، یعنی سیستم عامل ویندوز یا مایکروسافت آفیس با وجود آنکه طی دهه‌های گذشته سود سرشاری را برای آن به ارمغان آورده‌اند، اما اکنون رقیبان آن‌لاین وجودشان را تهدید می‌کنند.مایکروسافت با عمر چهار دهه‌ای خود، زمانی در تولید نرم‌افزارها و بازار کامپیوتری یکه‌تاز بود.درآمد این شرکت در سال ۲۰۱۰ میلادی بیش از ۶۲ میلیارد دلار بود و بیل گیتس، رئیس هیئت مدیره آن نیز برای سال‌ها ثروت‌مندترین فرد جهان بود.
سید احمــد حسينــی

پسند

مهم ترین نکات در مورد برنامه نویسی
• برنامه نويسى كه پشتكار نداشته باشد، هيچ وقت نخواهد توانست از پس خطاهاى پى در پى بر آيد و ميدان را خالى خواهد كرد، پس هيچ گاه به موفقيت نخواهد رسيد.
• برنامه نويسى كه به روز نباشد، با دانش پايه و آكادميك قبلي اش بدون شك پس از مدتى اندك متوقف خواهد شد.
• هيچ برنامه نويسى به صرف داشتن ليسانس يا فوق ليسانس سر كار نخواهد رفت!
• بسيارى از برنامه نويسان موفق پس از مدتى درخشش سمت هاي کلان مديريتي را در اکثر شرکت هاي IT صاحب مي شوند و اين خود گوياى اهميت شغلى آنهاست.
• گرو ه ها و برنامه نويسان كد باز پس از اينكه ما ه ها وقت خود را روى يك پروژه صرف مي كنند تا آن را به محصولى درخور و ارزشمند تبديل كنند، در پايان، نتيجه تمامى تلاش خود را به صورت كاملاً رايگان در اختيار ديگران قرار مي دهند!
• بسيارى از برنامه نويسان، پس از مدتى به علت ركود خلاقيت و دانش روز، کار خود را از دست مي دهند.
در جملات مطروحه، در مي يابيم برنامه نويسى شغلى خاص و در عين حال، متفاوت از مشاغل عادى است كه به صورت روزمره با آن سر و كار داريم.
يک بار در کتاب عادت هاي ميليون دلاري(Million Dollar Habits) برايان تريسى خواندم براى موفقيت در هر زمينه اى از صنعت گرفته تا دانش و هنر و تجارت شما بايد حداقل بين 5 تا 7 سال وقت خود را به صورت برنامه ريزى شده و مستمر صرف كنيد تا به حد کارشناسي (Expert) دست پيدا کنيد.
با توجه به تجربيات خودم نيز، اين زمان بسيار معقول و درعين حال دست يافتنى مي باشد و غالب اساتيد خودم نيز بعد از گذراندن حداقل اين زمان به جايگاه و درآمد ايده آل خود دست پيدا كرده اند.
ادامه در قسمتـــــــــــــ نظراتـــــــــ

پسند

حتـــــــــــــــــــما بخونیـــــــــــــــــد
اگر از آن دسته افرادى هستيد كه به دنبال آينده و كسب و كارى پر از انرژى و خلاقيت هستند و اگر شديداً از انجام كارهاى روتين و كارمند بانك بودن تنفر داريد(!) و اگر دوست داريد كسب و كارى را برگزينيد كه بدون شك در سال هاى آينده بازار پررونقى داشته باشد، حتماً به برنامه نويسى به عنوان يك شانس مهم توجه داشته باشيد.
همواره وقتى به صدر رده بندى پول دارترين مردان دنيا نگاه مي كرديم عادت كرده بوديم نام كسى جز بيل گيتس را نبينيم!
برنامه نويس نوجوان و جسور آنقدر در كار خودش پشتكار به خرج مى داد كه گاهى وقت ها به خاطر دستكارى زياد در كامپيوتر دبيرستان شان تهديد به اخراج مى شد و بعد از ورود به دانشگاه هاروارد، طولى نيانجاميد كه دانست آنجا هم نمي تواند يك برنامه نويس ماورايى را ارضا كند، پس به سمت بازار كار رفت و مايكروسافت را با همكلاسى سابقش (استيو بالمر) تاسيس كرد و شبانه روز در آنجا مشغول برنامه نويسى شد و حتى هفته ها خانه نمى رفت تا مايكروسافت، مايكروسافت شد و بيل جوان به بيل گيتس معروف و موفق تبديل شد!
سرگذشت بيل گيتس هميشه مي تواند بهترين الگو براى موفقيت برنامه نويسان جوان وآماتور باشد و در نگاهى كلي تر شايد الگويى براى همه جويندگان جوان موفقيت!
البته جز او، برنامه نويسان معروف ديگرى هم بودند كه مي توانستند در حد و اندازه هاى او به شهرت و دارايى برسند.
استيو جابز مديرعامل Apple که بسياري، دستاوردهاى Apple را مديون تخيل و نوآورى او مي دانند و يا چارلز سيمونى خالق نرم افزار Office كه كمى جستجو در دست آوردها و دارايي هايش هر انساني را به برنامه نويس شدن تهييج خواهد کرد!
ادامه در فسمتـــــــــــ نظراتــــــــــ

پسند
درباره

ما قصد داریم از ابتدایی ترین مفاهیم برنامه نویسی تا جدیدترین و پیچیده ترین مفاهیم را به شما آموزش دهیم و هدف ما از این کار ارتقای سطح تئوری و عملی شما در این حوزه است